Yeni Windows Phone Sızdı

Yeni Windows Phone Sızdı

2010 yılında Microsoft mobil bölümünü duyurduğunda her şey çok mükemmel değildi ancak bir umut vaad ediyordu. Windows Phone ara yüzü yeni ve moderndi.


Yeni Windows Phone Sızdı Windows Phone ayrıca diğer platformların sunmadığı gerçek bir kullanışlılık karşımıza çıkmıştı. Ancak bu değişiklik kesinlikle Windows Phone’un ölmesine sebep oldu. Android ve iOS dünyayı ele geçirme konusunda hızla ilerliyor ve geliştiricilerin başka platforma bakmasına gerek bile yok. Şimdi ise Windows Phone tamamen ölü ve Microsoft‘un yeni Surface telefonu bile onu kurtaramaz.

Utanç Verici Bir Dönem 
Dünyanın %99’unun Windows işletim sistemine sahip bir telefon alması için hiçbir mantıklı nedeni yok. Bu yılın ilk çeyreği itibariyle Microsoft global akıllı telefon marketinin yalnızca %1‘ine sahip. Bu utanç verici bir istatistikten saha fazlası. 6 yıl önce çıkmış olan bir platform hala yolunu bulabilmiş değil. Şu anda hiçbir zeki insan gidip Windows işletim sistemine sahip bir telefon almaz. Telefon çok güzel gözükse bile.
Baidu kullanıcı forumunda bir kullanıcı Surface Phone’a ait olabilecek bir görüntü paylaştı. Hiçbir şey açıklanmış değil. Fotoğrafta Surface Phone klavyeye sahip bir kılıfa sahip. Microsoft‘un Surface Tabletler için geliştirdiği Touch Cover aksesuar serisine benzer bir kılıf olabilir. Gönderide telefonun 5.7 inç, 2K çözünürlüğe sahip dokunmatik ekran, Carl Zeiss lense sahip 20 megapiksel arka kamera ve Snapdragon 830 işlemcisinin olacağı yer alıyor. Ayrıca telefonda 8 GB RAM ve 500 GB depolama alanı olacağı yine belirtilen bilgiler arasında.

1 yorum:

  1. Nizamettin 2 adet rm-1062 lumia 640 xl lte Microsoft phone 20 ocak 2020 hepsi burada sattım aldım windows 10 yüklü değil bu telefonları nasıl versiyon veya root yapılır bana yardımcı olursunuz saygılımla

    YanıtlaSil